Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger
Ditte Juul Kristensen

Ditte Juul Kristensen

Hvem er jeg

Jeg hedder Ditte, er 39 år og kommer fra Thurø, hvor jeg bor med min mand og vores 3 drenge. Jeg arbejder til daglig med sejlads på Skolerne i Oure og er med til at danne og uddanne fremtidens unge sejlere.
Jeg har været en aktiv del af DS bestyrelse siden 2017 og sidder også med i sejlsportsligaens bestyrelse som DS repræsentant.

Jeg er vokset op i det sydfynske Ø-hav med hjemmebyggede både som blev brugt til både kap- og tursejlads med familien.
Jeg har været aktiv optimistsejler fra 8 års alderen og videre i den olympiske bådklasse Europajolle, hvor det er blevet til mange stævner, mesterskaber og oplevelser rundt i verden. Har derudover sejlet flere forskellige både og joller 1 og 2 skrog samt windsurfing.

Jeg deltager hvert år i Fyn rundt med mine Oure efterskole elever i DS37.
Derudover nyder jeg at være tursejler med familien i vores Impala 33.
Jeg har tidligere været Kraftcentertræner i Rungsted og Fredericia samt DS træner for Laser radial gruppen.
I min fritid er jeg frivillig i Thurø Sejlklub, hvor jeg udover at være træner også sidder med i ungdomsudvalget.

I skal vælge mig, fordi...

Sejlsport er min passion og har altid ligget i mit DNA.
I kraft af mit arbejde har jeg et naturligt hands-on i forhold til hvilken vej udviklingen går og hvad der rykker. Jeg har et stort sejlernetværk og kommer aktivt ud og ser og taler med mange klubber, både igennem mit arbejde men også gennem mine børns sejlsport og som tursejler.

Sejlads skal være tilgængelig for alle, ung som gammel, rig som fattig.
Om man vil sejle om kap eller nyde en kold øl på fjorden en sommerdag er underordnet, begge grupper skal til gode ses på havnen og de skal integreres i klubben.
Via koncepter og gode historier, skal vi klubberne imellem hjælpe hinanden så flere løfter i flok og generationsskiftet sker i et tempo så værdifuld viden ikke går tabt undervejs.

Sejlsport er sundt og er med til at danne vores unge mennesker. Det giver en mulighed for at lære at håndtere succes og nederlag, se værdien af samarbejde og ikke mindst at tage ansvar for egne handlinger.
Sejlsport er i særdeleshed unik med sine omskiftelige omgivelser og som sejler skal du hele tiden analyser, vurdere og beslutte hvad næste træk er.

Netop det budskab skal vi være bedre til at vise omverdenen som endnu ikke har sejlsport i deres DNA især forældre til nye sejlere. Om du sejler for at blive den næste Nicolai eller Anne-Marie eller sejler fordi det er der dine bedste venner er, er underordnet.
Sejlsporten giver kompetencer og værdi som kan bruges resten af livet og også derfor skal vi have flere sejlere på vandet.
Det er nogle af de ting som jeg vil tage med ind i bestyrelseslokalet- hvis jeg får lov.