Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger
Skjult bruger
Have ambitioner på idrættens og foreningslivets vegne!
Forslag til Bidrag til borgersamlingens dialog
Skjult bruger for 9 måneder siden
IIdraetsstrategi.pdf

Rigitg meget forskning viser at idræt og foreningsliv er svaret på mange af de sociale udfordringer, som Albertslund har. Derfor bør ambitionerne på idrætsområdet løftes.

Idrætsområdet bærer idag præg af at være "en vicevært"-funktion og ikke en aktiv medspiller ifht. at involvere og aktivere det lokale foreningsliv og de frivillige, der lægger en stor indsats.

Der bør prioriteres mere opsøgende arbejde ifht. at undersøge og forstå foreningernes behov, således at der skabes bedre arbejdsbetingelser for de lokale foreninger, og frivillige kan bruge deres tid på at skabe de bedst tænkelige rammer og indhold til byens børn, unge og voksne.

Kommunen bør forpligte sig til at have en mere ambitiøs tilgang til foreningsidræt, frivillighed og bedre udnyttelse af de eksiterende faciliteter. Idrætsstrategi for 2020 indholder fine handlingsplaner. det vil være relevant, i samråd med foreningerne, at undersøge om der er reelt handling bag ordene. Ellers vil udarbejdelsen af et tilsvarende dokument ikke have nogen værdi eller effekt.

Albertslund kommune bør endnu flere ambitioner på idrættens og foreningslivets vegne, gerne i samarbejde med Idrættens Forskningsinstitut IDAN, DIF og DGI. (Get2Sport er et godt eksempel herpå).