Du er ikke logget ind

Jeg har allerede en profil.

Log ind

Det er første gang jeg logger ind.

Opret bruger
Skjult bruger
Sammen om det grønne
Forslag til Bidrag til borgersamlingens dialog
Skjult bruger for 10 måneder siden

Hej.
Jeg har gået Og går stadigvæk med en super ide til hvad der ville styrke Albertslund lidt mere end det vi allerede er gode til, nemlig grønne, sociale projekter.

Jeg er født og opvokset i Albertslund og har altid synes at Albertslund er en super grøn kommune, hvor man er rigtig god til at stå sammen, derfor ville det for mig være oplagt at kombinerer disse to ting.

Kort fortalt -
Projektet “Sammen om det grønne” er er projekt, hvor vi skal få unge og udsatte borgere til dyrke en masse mikro-grønt, grøntsager, frugter mm. Og efterfølgende sælge det til de lokale, borgere, restauranter, institutioner i kommunen og omegn. Formålet med dette er, at vi giver de unge chancen for at være med til at skabe noget succesfuldt, give dem mulighed for at udfolde deres kreativiteter og mærke gevinsten ved at skabe noget og sælge det videre.

Jeg er uddannet kok og tjener fra de finere restauranter/hoteller i KBH og arbejder nu til dagligt som køkkenchef for Claus Meyer hvor vi hele tiden følger med i udviklingen inde for råvareindustrien. Derfor tænkte jeg, at vi i en kommune som Albertslund, hvor der er mange grønne muligheder, burde skabe større fokus på lokaldyrkning, som er godt for miljø og kombinerer det med at skabe lidt succes for de unge.

Yderligere info. Om projekter er skrevet ned som en case og ligger klar til læsning, hvis dette kunne have interesse.